سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، تباه کردن مال، پرسش بسیار، و قیل و قال را دوست ندارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آنالیز حساسیت چرخه قدرت بخاردر چرخه بیناری دو مرحله ای برای سیال های عامل مختلف سازگار با محیط زیست با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز حساسیت چرخه قدرت بخاردر چرخه بیناری دو مرحله ای برای سیال های عامل مختلف سازگار با محیط زیست با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز حساسیت چرخه قدرت بخاردر چرخه بیناری دو مرحله ای برای سیال های عامل مختلف سازگار با محیط زیست با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز حساسیت چرخه قدرت بخاردر چرخه بیناری دو مرحله ای برای سیال های عامل مختلف سازگار با محیط زیست با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی انرژی های نو و پاک
تعداد صفحات: 11
چکیده:
این مقاله تجزیه و تحلیل چرخه قدرت بخار چرخه بیناری دو مرحله ای (SPP-2BCP)، که در آن گرمای تلف شده دما پایین از نیروگاه بخار را می توان با استفاده از دو چرخه بیناری متوالی برای تولید برق بکار گرفت. سیکل های بیناری در سیکل های دما پایین، از جمله زمین گرمایی و نیروگاه خورشیدی مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از این مطالعه تجزیه و تحلیل حساسیت عملکرد سیستم بیناری در برابر تغییرات فشار و دمای ورودی توربین به ازای سیالات عامل مختلف با توجه به معیارهای زیست محیطی می باشد. تغییرات فشار ورودی توربین 5-30 بار و تغییرات درجه حرارت ورودی توربین از 125 تا 235 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفته است. حل معادلات و روابط مشخصات ترمودینامیکی این مقاله توسط نرم افزار EES انجام یافته است. طبق این مقاله سیال عامل ان پنتان دارای بیشترین بازده انرژی و اکسرژی بوده به طوریکه افزایش دما باعث افزایش بازده انرژی در حدود 9% و بازده اکسرژی در حدود 13%، افزایش فشار ورودی توربین باعث افزایش بازده انرژی در حدود 6% و بازده اکسرژی در حدود 6% می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ